Med de nødvendige hjælpemidler er sikkerhed i top

En sikker hverdag i højden med et godt arbejdsmiljø

Vi passer på vores medarbejdere. Arbejdsmiljøloven er helt central for vores arbejdsprocesser og alt det arbejds- og sikkerhedsudstyr, vi benytter. I en ofte travl hverdag går vi aldrig på kompromis med sikkerheden, når vi sender vores stilladsmontører op i højden. Love, regler og sikkerhedsforskrifter efterleves – og alle medarbejdere oplæres til passe godt på hinanden i hverdagen.

Faldsikringsudstyr i forbindelse med montering og demontering af stillader er en naturlig del af vores sikkerhedsudstyr. Vores stilladsmontører skal have den bedst mulige sikring mod risici for nedstyrtning, og uddannes til korrekt og forsvarlig brug af udstyret.

Stor rød løftekran løfter stillads

Et stærkt team af stilladsmontører

Alle hos BOLAS Stilladser – ledere såvel som medarbejdere – uddannes til at tage ansvar for sig selv og hinanden, når de udfører stilladsarbejde på forskellige virksomheder og byggerier. Derfor har vi et stærkt team af ansatte, som arbejder professionelt og forsvarligt. Ledelsen sørger for løbende kontrol med arbejdsmiljøet, og vores arbejdsteams holder godt øje med hinanden i hverdagen. Samtidig har vi løbende sikkerhedskontrol af igangværende sager.

De nødvendige hjælpemidler

Stilladsarbejde er fysisk hårdt, og for at undgå alt for tunge løft og dårlige arbejdsstillinger, så anvender vi tekniske hjælpemidler, hvor det er muligt under monteringen og demonteringen af stilladser. Vi har blandt andet løftekraner på bilerne, fjernbetjeninger og en lang række redskaber til at mindske antallet af løft og minimere transporten – herunder stilladshejs, el-palleløfter og diverse trækvogne.