Facade stillads fra Bolas
Facade stillads fra Bolas

Robuste facadestilladser

Facadestilladser er sikre arbejdsplatforme, som er ideelle til lettere håndværksopgaver i højden – både bygge-, reparations- og renoveringsopgaver. Få en totalløsning hos os, hvor vi udlejer, monterer og demonterer facadestilladserne efter endt brug.

Facadestillads af kvalitetsmærket Uniform

Vores facadestilladser er et sikkert valg af høj kvalitet fra producenten Uniform, som efterlever alle sikkerhedskrav. Samtidig har stilladsstrukturen fleksible indstillinger, så håndværkerne sikres en tryg og ergonomisk justerbar arbejdsplatform i højden.

Alu-dækkenes standardlængde er på 2,2 m., men de fås også i andre længder. Bredden er 0,3 m., mens højden er variabel og tilpasses arbejdsopgaven. Stilladset er opbygget i fleksible stålsøjler med aluminiumsdæk imellem, hvilket giver et behageligt grundlag at arbejde på.

Lad os rådgive om den bedste løsning til din byggeopgave

Facadestilladser bruges blandt andet ved lettere murer- og malerarbejde på bygninger i flere etager. Det kan også være mindre vinduesudskiftninger, reparationer og forskellige vedligeholdelsesopgaver eller nybyg. Vælg vores murerstilladser til de tungere opgaver i højden.

Du kan effektivisere arbejdet ved at vælge en løsning, der omfatter byggepladshejs, som får opgaverne til at blive løst hurtigere, ligesom du kan supplere facadestillader med vores tagstilladser.

Vi rådgiver meget gerne og besvarer alle spørgsmål, så du kan få en professionel stilladsløsning, hvor du både sparer tid og penge og overholder alle sikkerhedskrav.

Få et uforpligtende tilbud på facadestilladser

Kontakt BOLAS Stilladser og hør mere om den for dig bedste løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi servicerer i Storkøbenhavn og over hele Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 5944 6969 eller e-mail bolas@bolas.dk