Hænge stillads fra Bolas
Hænge stillads fra Bolas

Solide og sikre hængestilladser

Hængende stilladser giver adgang til at udføre arbejde i højden på eksempelvis en bro, på kirkelofter eller fra toppen af et højhus. Vi har stor erfaring med at montere sikre hængestilladser, som også er trygge for håndværkerne at arbejde på. Vores hængestilladser kan tilpasses både i højde, længde og bredde.

Hængende stilladser giver adgang til højden

Frit hængende stilladser forbindes via længdebjælker på bygningens eller broens bærende strukturer. Vi kan danne arbejdsplatforme i højden eller forbinde flere platforme på hængestilladset og skabe et bredt arbejdsgulv – alt efter kundens behov.

Gør brug af vores erfaring og rådgivning, så dine håndværkere får en tryg gang på et ellers svært tilgængeligt områder og bliver i stand til at løse deres opgaver på bedste vis.

Letvægts kvalitetsstilladser

Vi bygger hængestilladser af lette stilladsmaterialer eller de samme materialer som vores HAKI murerstilladser. Ophængningselementer fra HAKI er i en betydelig lettere vægtklasse end andre materialer på markedet, og derfor kan vi konstruere hængestillader ud fra langt de fleste bærende strukturer.

Brug vores rådgivning og få et uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne rådgive om den bedste hængestilladsløsning til dit byggeprojekt, så sikkerheden altid er helt i top. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og udformer et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 5944 6969 eller e-mail bolas@bolas.dk

Vi overholder alle arbejdsmiljøregler og er medlem af Dansk Byggeri – Stilladssektionen. Vi har kunder i Storkøbenhavn og over hele Sjælland.