Særlige industristilladser

Der er ofte helt særlige krav til industristilladser, der skal bruges indendørs hos fremstillings- og forsyningsvirksomheder, fabrikshaller og andre større industrier. Vi har erfaringen med at udvikle og levere industristilladser, der tager hensyn til virksomheders forskellige processer.

Industristilladser

Vi opstiller industristilladser, hvor der er brug for at reparere, vedligeholde, ombygge eller udvide i en virksomhed. Vi leverer blandt andet industristilladser til medicinalfirmaer, sygehuse og industrihaller.

Det er ofte specialløsninger, vi udvikler, fordi de skal tilpasses hver bygning, ligesom hver branche har forskellige krav til blandt andet bæreevne og sikkerhed.

Kompetente stilladsmontører

Ved at vælge BOLAS Stilladser er du garanteret tryg montering af industristilladser fra vores erfarne og faguddannede stilladsmonterer. Vi leverer, monterer og demonterer smidigt og ukompliceret , så forstyrrelse og driftstab i din virksomhed bliver så minimal som mulig.

Vores stilladsmateriel er robust og giver tryg håndværkeradgang til ellers svært tilgængelige arealer i både højde og bredde.

Kontakt et professionelt stilladsfirma

Alle industristilladser fra BOLAS skaber tryghed for både håndværkere og bygherrer over hele Sjælland. Vi er medlem af Dansk Byggeri – Stilladssektionen og overholder altid gældende regler i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 5944 6969 eller e-mail bolas@bolas.dk