Murerstillads fra Bolas
Murerstillads fra Bolas

Fleksible murerstilladser med brede arbejdsdæk

Håndværkerne får en sikker arbejdsplads i både højden og bredden på vores HAKI murerstilladser, som er blandt de bedste i branchen. Vi bruger altid fleksible letvægts trætraller, som både sikrer et godt arbejdsmiljø og skaber en effektiv arbejdsdag

HAKI murerstilladser tåler høj belastning

Vi ved, at når murerne arbejder på en opgave, så er tempoet højt og murerstilladserne skal meget ofte flyttes videre i takt med opgavens fremdrift. Derfor bruger vi letvægts murerstilladser fra HAKI, som tåler stor belastning og samtidig er yderst sikre og overholder alle branchens sikkerhedskrav. HAKI murerstillader er et professionelt valg, hvor sikkerheden er i top samtidig med at produktivitet og arbejdstempo kan holdes oppe.

Ergonomisk og justerbar arbejdsplatform

Murerstilladsernes arbejdsdæk er ergonomisk opbyggede med justerbare indstillinger. Standardlængden er 2,2 m. men fås både kortere og længere. Bredden er 0,36 m., højden er variabel og kan altid tilpasses arbejdsopgaven. Selve stilladset er opbygget i stål medfleksible søjlesystemer og trætraller, som er behagelige at arbejde på gennem en hel dag og under langvarige opgaver.

Når murerstilladset er stillet op, så er der tænkt på detaljen. Det er et system med masser af plads mellem hver konsol til at udføre både murer-, tag-, og vinduesarbejde.

Rådgivning om den mest professionelle løsning

Hvis du har en mureropgave, der skal løses i højden, så er vi altid parate til at rådgive dig. Der er forskel på den stilladsopbygning, der er bedst egnet til murerarbejde, tagarbejde, vinduesrenovering mv. – både i forhold til den belastning, stilladset skal modstå, men også i forhold til det ergonomisk bedste valg i situationen. Lad os hjælpe dig til at træffe den mest professionelle løsning for dit byggeprojekt.

Vi tilbyder også overdækning af vores murerstilladser, ligesom de kan kombineres med fx tagstillads og/eller byggepladshejs.

Få et uforpligtende tilbud på murerstillads

Hos BOLAS Stilladser servicerer vi byggerier med kvalitetsstilladser i Storkøbenhavn og over hele Sjælland. Med en professionel løsning kan du spare både tid og penge samtidig med, at du overholder alle sikkerhedskrav.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 5944 6969 eller e-mail bolas@bolas.dk