Stilladser til sikkert tagarbejde

Vælg en professionel løsning med et tagstillads fra BOLAS Stilladser, når du skal have arbejde udført på et tag. Det er en sikker løsning for både bygherren og håndværkeren og en garanti for, at alle sikkerhedsmæssige og arbejdsmiljøkrav overholdes.

Tagstillads til nybyg eller renovering

Tagstilladser skaber en tryg midlertidig arbejdsplads for alle håndværkere, der går rundt deroppe i højden på tagrygge. Vi bygger tagstilladser direkte i forlængelse af murerstilladser og facadestilladser, således at håndværkerne kommer op på tagstilladset fra jordplan. Tagstilladser kan etableres som helt åbne eller de kan overdækkes.

Stilladser til tagarbejde anvendes oftest ved:

  • renovering eller reparation af tag
  • nybyg af tagkonstruktion
  • etablering af kviste eller taglejligheder
  • udskiftning af tagsten.

Sikker montering af alle tagstilladser

Vi sørger for sikker fastmontering og nedstyrtningssikre tagstilladser hos alle kunder. Selve stilladset til tagarbejde tilpasser vi den enkelte opgave i forhold til højde, bredde og længde, så håndværkerne kan udføre deres arbejde under på de bedst mulige platforme i højden.

Lad os levere en totalløsning, hvor vi står for alt lige fra planlægning af de rette stilladser, sikker montering af alt og hurtig demontering af stilladserne efter endt brug.

Et professionelt stilladsfirma

Vi er medlem af Dansk Byggeri – Stilladssektionen og overholder altid gældende love og regler.

Alle stilladsløsninger fra BOLAS Stilladser skal skabe tryghed for både håndværkere og bygherrer, når arbejdet udføres på selv svært tilgængelige steder. Vi arbejder over hele Sjælland.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 5944 6969 eller e-mail bolas@bolas.dk