Overdækning af byggeplads
Overdækning af byggeplads

Stilladsoverdækning mod vind og vejr

En totaloverdækning af udendørs stilladser beskytter selve byggeriet mod blandt andet skimmelsvamp og fugtskader. Stilladsoverdækning kan være en nødvendig løsning, hvis byggearbejdet er længerevarende eller foregår på årstider med ugunstige vejrforhold.

Tag- eller totaloverdækning

Selvom det koster flere ressourcer at overdække byggeopgaverne i højden, så er stilladsoverdækning ofte en god investering. Forhåndværkerne sikres et godt arbejdsmiljø samtidig med at de kan arbejde uanset hvordan vejret udvikler sig. Desuden beskyttes bygningen vejrligt, ligesom der kan etableres særlig tyveriafskærmning, hvor det er nødvendigt.

Vores erfarne montører udfører alt lige fra mindre overdækningsopgaver til total- og specialoverdækninger af helt store byggerier. Der kan komme teltdug over både tag og bygningens sider. Vi bruger robuste HAKI materialer med mulighed dobbeltdug og ekstra godt lysindfald.

Sikkerheden er helt central

Efter mange år i branchen kan vi sammensætte lige netop den overdækning, der er mest hensigtsmæssig til dit byggeri. Vi tilbyder overdækning af alle stilladser med mulighed for specialtilpasning til hvert enkelt byggeri. Læs mere om vores:

Brug vores mangeårige erfaring til sikker rådgivning

Ved at vælge BOLAS Stilladser er du sikker på, at vi aldrig går kompromis med sikkerhedsregler og arbejdsmiljø. Tøv ikke med at kontakte os med alle spørgsmål eller for at få en uforpligtende tilbud. Vi har kunder i Storkøbenhavn og over hele Sjælland.

Vi overholder alle arbejdsmiljøregler og er medlem af Dansk Byggeri – Stilladssektionen. Ring til os på 5944 6969 eller send en e-mail til bolas@bolas.dk