Profil / Historie

BOLAS Stilladser er kendt for at levere stilladser af høj kvalitet og have dygtige medarbejdere. Vores stab af uddannede stilladsmontører har gennemgået alle grundlæggende kurser og kender til de arbejdsmiljømæssige krav. Vi er specialiserede i at levere professionelle stilladsløsninger til bygnings- og renoveringsprojekter over hele Sjælland og i Storkøbenhavn.

Stor fleksibilitet i opgaveløsningen er helt centralt for os, og vi lytter opmærksomt til vores kunders krav og ønsker, så vi kan sammensætte optimale stilladsløsninger hver gang. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt samarbejde med alle involverede – bygherrer, entreprenører, murer og andre håndværkere. Det skaber sikre arbejdspladser i højden.

Fokus på trivsel og fastholdelse

Alle medarbejdere hos BOLAS Stilladser uddannes til at arbejde ansvarsbevidst med fokus god kundeservice. Vi lægger stor vægt på både trivsel og fastholdelse og er stolte af at have ældre medarbejdere, som stadig er med ude i marken.

Enkelte medarbejdere har endda været med os lige sidste starten i 1993. Det kan lade sig gøre, fordi vi tager ansvar for hinanden og stiller de nødvendige tekniske hjælpemidler til rådighed. For sikkerhed på arbejdspladsen og en god omgangstone er en naturlig del af vores virksomhed.​

En ansvarsbevidst virksomhed siden 1993

Det hele startede i Holbæk i starten af 1990erne, hvor Bo Stenholt og Lars Kjær grundlagde BOLAS Stilladser. De havde begge erfaring fra branchen og dengang i 1993 havde de kun brug for en trailer og en lånelastbil før de var godt gang. De fik hurtigt stilladsopgaver i København i forbindelse med ejendomsadministration, og virksomheden begyndte at vokse.

I dag har BOLAS Stilladser kunder over hele Sjælland. Udgangspunktet er stadig Holbæk og i 1998 rykkede de til adressen på Kalundborgvej, hvor de også ligger i dag. Pladsen er blevet udbygget af flere omgange, så der er plads til den stigende vognpark og mængden af stilladsmateriel.

Dansk Byggeri – Stilladssektionen

Vi er en del af Dansk Byggeri – Stilladssektionen, hvilket giver vores kunder sikkerhed for både kvalitet og veludført arbejde.